Nyheter

Tillbaka till nyhetsarkivet

Techinova hälsar Andreas Svensson välkommen i teamet!

Andreas har fått rollen som IT-tekniker på Techinova. Initialt blir det fokus på Techinovas interna IT-miljö, men successivt kommer Andreas även att bestå med IT-delen i våra kundprojekt.

Andreas Svensson, IT-tekniker

Techinova växer kraftigt och flera medarbetare anställs. Andreas har just anslutit till teamet. Behovet av IT-kompetens ökar för varje år och våra lösningar blir alltmer digitaliserade. Även omvärldshoten ökar och informationssäkerhetsfrågan får ett allt större fokus.

-           Tidigare har vi haft en delad tjänst för IT,men bolaget växer och behovet av IT och stärkt informationssäkerhet ökar konstant. Det var dags att rekrytera en IT-tekniker på heltid, som uteslutande kan fokusera på dessa frågor, säger Marianne Ivarsson, VD på Techinova.

Andreas har en bakgrund inom hostingbranschen, men kom senast från FMV. Hans kompetens lämpade sig väl för tjänsten.

-           Rollen som IT-tekniker på Techinova känns spännande, säger Anderas, man blir som spindeln i nätet och ser till att allt fungerar. Det är extra utmanande eftersom bolaget växer kraftigt, vilket också sätter krav på löpande transformation av IT-miljön och man får tänka både kort- och långsiktigt säger Andreas.