Nyheter

Tillbaka till nyhetsarkivet

Techinova 10-års-jubilerar 2020-02-11!

SÅ FIRAR VI 10 ÅRS UTVECKLING AV SMARTA LÖSNINGAR FÖR ELNÄTET OCH LADDAR FÖR ETT NYTT DECENNIUM

Tänk att det redan har gått 10 år sedan beslutet om att starta Techinova togs. De idéer kring smartare lösningar för eldistribution som grundarteamet då hade har förverkligats och successivt vidareutvecklats, kompletterat och förbättrats. Lösningar som tar tillvara befintliga investeringar samtidigt som de förstärker och utvecklar elnätet med de möjligheter som erbjuds med moderna tekniker, bland annat automatiserade kontroll- och styrsystem och självläkande nät. Lösningar som är väl anpassade för alla typer av kraftkällor. Idag levererar dessa lösningar framgångsrika resultat över hela landet.

De lösningar vi utvecklar är mer aktuella än någonsin. Vi går in i ett nytt decennium, utvecklingen i branschen är spännande men bjuder också på utmaningar med tuffa klimatmål och risk för effektbrist. Fira vårt 10-års-jubileum med oss och få en inblick i hur våra lösningar gör skillnad.

Den 11 februari mellan kl. 13 – 18 håller vi öppet hus på vårt huvudkontor på Intagsvägen 3 i Karlskrona.

·       Välkommen att titta närmare på vår utvecklings- och produktionsmiljö.

·       Vi arrangerar en minimässa där vi visar vårt produktutbud; t.ex. SCADA, RTU:er för stationsautomation, koncept för självläkande nät, olika kommunikationslösningar med redundans.

·       Du får en förhandsvisning av vår nya TechiNode Hub som lanseras under våren.

·      Kl. 15 presenterar vi lärdomar och resultat från aktuella kundcase, efter ett inledande jubileumstal.

 Är du intresserad av en fördjupad individuell rådgivning så finns vi tillgängliga för mötesbokning den 12 februari. Meddela gärna i förväg om du vill boka möte.


Varmt välkommen!