Nyheter

Tillbaka till nyhetsarkivet

Förnyad ISO 27001-certifiering

Den årliga revisionen av vårt ledningssystem för informationssäkerhet är avslutad och vi är både stolta och glada över att kunna meddela att revisionen gick bra och att vi nu är certifierade enligt den senaste standarden ISO27001:2022.

Informationssäkerhet är ett viktigt område för oss och vi jobbar kontinuerligt för att förbättra verksamhet och öka medvetenhet och rutiner hos våra anställda.

Varför är certifieringen viktig?

Certifieringen är ett bevis på att vi kontinuerligt arbetar för att hantera vår egen och våra kunders information på ett säkert sätt.

Felicia Petersson Berg visar stolt upp det nya ISO27001-certifikatet
Nästa steg

Eftersom bolaget växer tog ledningen beslut om att tillsätta en resurs på heltid och nyligen presenterade vi att Andreas Svensson har fått rollen som IT-tekniker på Techinova.

-       Med en dedikerad IT-resurs, kommer en rad förändringar att ske och vi investerar nu ytterligare för att förbättra vår IT-miljö, säger Marianne Ivarsson, VD på Techinova.

-       Jag vill samtidigt passa på att framföra ett varmt tack till vår infosäkgrupp med projektledare Felicia Petersson Berg i spetsen, som har lett gruppens arbete under året och sett till att vi kommit i mål med den nya standarden, avslutar Marianne.