Lediga tjänster

Elkraftsingenjör

TECHINOVA SÖKER EN ERFAREN ELKRAFTSINGENJÖR TILL KARLSKRONA.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Techinova har idag ett 10-tal medarbetare och den höga tillväxttakten gör att vi alla, vid sidan av vår yrkesroll, måste vara flexibla och kunna och vilja hoppa in där det behövs.

I rollen som Elkraftsingenjör på Techinova kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter utgöras av projektering, konstruktion, systemering, programmering och idrifttagning. Arbetet innefattar många olika kontaktytor, såväl internt som externt. Din roll kan delvis formasberoende på din kompetens. Du kommer att arbeta i ett erfaret teknik-team som även har kompletterats med unga ambitiösa medarbetare, som successivt lär sig nya arbetsuppgifter. Mixen av erfarna och unga medarbetare skapar ett dynamiskt team. Vi har en lärande kultur där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter till varandra.

 

ERFARENHET

För att lyckas i rollen tror vi att du känner igen dig i någon eller några punkter nedan.

·         Har erfarenhet inom nätanalys och selektivplanearbete kombinerat med reläskyddskonfigureringar, reläprovning, idrifttagningar.

  • Har erfarenhet av programmering, konfigurering av RTU, PLC, och SCADA.
  • Har erfarenhet av OT-nätverk, LINUX, databaser, högnivåprogrammering.
  • Är affärsmässig och brinner för att lösa problem hos kunden.
  • Har stor drivkraft och förmåga att arbeta självständigt med frihet under ansvar.
  • Obehindrat svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort.
  • Har minst 5 års erfarenhet från liknande arbete.

 

Vi ser helst stationeringsort Karlskrona, men med rätt kompetens är vi flexibla. Tjänsten kräver resor. Våra kunder kräver branschenliga säkerhetskontroller, därav görs förenklad kontroll innan anställning. Låter det som en intressant tjänst för dig, så tveka inte att kontakta oss. Urval och intervjuer sker löpande så passa på att söka tjänsten så snart som möjligt.

Tillträde: Efter överenskommelse
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag:

Kontaktperson:

Marianne Ivarsson

Bifogad fil:

Ladda ner fil

Rekrytering

Techinova AB är verksamma inom energisektorn och utvecklar och säljer produkter och tjänster som skräddarsys till ett helhetskoncept för eldistributörer. Vi är ett litet bolag men befinner oss nu i en spännande och expansiv fas. Vi har vårt huvudkontor i Karlskrona samt ett lokalkontor i Stockholm. Vi tar löpande emot spontanansökningar. Har du erfarenhet samt goda kunskaper i något/några av följande områden; installation och driftsättning , radiokommunikation, dimensionera system och komponenter, provning, reläskyddssystem, kraftautomation, el-konstruktion och projektledning. Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag:

Kontaktperson:

Marianne Ivarsson

Bifogad fil:

Ladda ner fil

Skicka din ansökan redan idag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Let us schedule a meeting.

We are continuously in movement and our technicians and sales-engineers are always somewhere close to you, from the North to the south of Sweden and Northern Europe. When our services are needed, do not hesitate to call us for a meeting. Schedule your meeting here, or give us a call at +46 (0)455 655 530

Contact us