Lediga tjänster

Embedded-utvecklare

TECHINOVA SÖKER EN EMBEDDED-UTVECKLARE MED INRIKTNING UI/UX-DESIGN.

Gillar du att utveckla nya applikationer som tillsammans med vår hårdvara blir till nya produkter?  Brinner du för energiomställningen i vårt samhälle? Vår bransch utvecklas i snabb takt vilket möjliggör nytänkande och innovation. Nya användargrupper samt nya lösningar kräver användarvänlighet och enkelhet i våra nya produkter varför det är fördelaktigt om du kan se problemen ur användarens perspektiv.

Som utvecklare på Techinova ingår du i ett litet utvecklingsteam där din uppgift fokuserar på att skapa och förbättra användarupplevelsen på våra produkter och tjänster. Du kommer att delta i hela utvecklingsprocessen från start till mål samt bidra med din kreativitet och innovation för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse och tillgänglighet. Techinova har idag ett 10-tal medarbetare och den höga tillväxttakten gör att vi alla, vid sidan av vår yrkesroll, måste vara flexibla och kunna och vilja hoppa in där det behövs.

 VI SÖKER DIG SOM

  • Har goda kunskaper i Linux, UI/UX design, HTML, CSS och JavaScript/TrueScript. Eller bemästra någon av de moderna funktionellt orienterade språken.
  • Bemästra något eller några av följande språk; Python, Ruby, eller liknade.
  • Behärskar flytande svenska och engelska både i tal och skrift
  • Brinner för att skapa användarupplevelser av högsta kvalité.
  • Gillar att driva din egen utveckling framåt och trivs att arbeta både i grupp och självständigt.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att:

- Identifiera och föreslå ökad användbarhet och modern design till våra befintliga och nya tjänster för verksamheten och våra kunder, samt medverka till att utveckla och    och implementera dem.

- Bidra till våravisuella språk- och designsystem för att säkerställa kontinuitet och igenkännande av våra olika produkter och tjänster.

- Bidra till designför marknadsföring.

- Ev. kan du också komma att medverka i vårt SCADA-team som utvecklar lösningar fördriftövervakning och anpassar dem efter kundens behov och deras nät.

Låter det som en intressant tjänst för dig, så tveka inte att kontakta oss. Urval och intervjuer sker löpande så passa på att söka tjänsten så snart som möjligt.

Tillträde: Efter överenskommelse
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sista ansökningsdag:

2022-01-31

Kontaktperson:

Marianne Ivarsson

Bifogad fil:

Ladda ner fil

Rekrytering

Techinova AB är verksamma inom energisektorn och utvecklar och säljer produkter och tjänster som skräddarsys till ett helhetskoncept för eldistributörer. Vi är ett litet bolag men befinner oss nu i en spännande och expansiv fas. Vi har vårt huvudkontor i Karlskrona samt ett lokalkontor i Stockholm. Vi tar löpande emot spontanansökningar. Har du erfarenhet samt goda kunskaper i något/några av följande områden; installation och driftsättning , radiokommunikation, dimensionering av system och komponenter, provning, reläskyddsteknik, kraftautomation, el-konstruktion och projektledning. Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag:

Kontaktperson:

Marianne Ivarsson

Bifogad fil:

Ladda ner fil

Skicka din ansökan redan idag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka möte

Vi är ständigt i rörelse och våra tekniker och tekniska säljare är alltid någonstans nära dig, vi reser Sverige runt från söder till norr! Tveka inte att ringa oss för ett möte när våra tjänster behövs. I dessa tider går det självklart även att boka ett Teamsmöte. Planera ditt möte här eller ring oss på +46 (0) 455 655 530.

Kontakta oss