Lediga tjänster

Är du precis som vi engagerad i hur man kan lösa en effektiv, smart och säker eldistribution vid olika unika fall? Här kan du fördjupa dig i projekt där vi har stått för lösningen. Just nu söker vi en servicetekniker!

Servicetekniker

Servicetekniker, elkraft

Om jobbet

Är du en flexibel lagspelare med starkt intresse för eldistribution? Vill du jobba i en liten, snabbväxande organisation där din kunskap och erfarenhet får stor betydelse? Då har vi jobbet för dig! Du får möjlighet att utvecklas i en spännande bransch i kraftig förändring och på framfart. På Techinova är ett vi ett innovativt gäng med ett genuint intresse för teknik.

Vem är du?

Du har en ingenjörsutbildning på gymnasie-, högskole- eller universitetsnivå och gärna minst tre års relevant arbetslivserfarenhet. Har du bakgrund inom elkraft eller distribution är det meriterande.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av Techinovas tillväxtresa. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att lösa problem? Tycker du om att resa och lära känna Sverige från söder till norr? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en rolig arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. 

Skicka in din ansökan redan i dag då vi behandlar ansökningarna löpande. Ladda ned hela ansökan i den bifogade filen nedan.

Sista ansökningsdag:

2019-08-15

Kontaktperson:

Marianne Ivarsson

Bifogad fil:

Ladda ner fil

Skicka din ansökan redan idag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte

Vi är i ständig rörelse. Både tekniker och säljare reser från söder till norr från öst
till väst flera gånger under året. Hör av dig om du vill att vi passar på att
besöka er när vi är i era trakter. Boka ditt möte här eller slå en signal på
0455-655 530.

Kontakta oss