Lediga tjänster

IT-DRIFT/NÄTVERKSTEKNIKER

TECHINOVA SÖKER EN IT-DRIFT/NÄTVERKSTEKNIKER

Techinova AB är verksamma inom energisektorn och utvecklar och säljer produkter som skräddarsys till etthelhetskoncept för el-distributörer. Till vårt kontor i Karlskrona söker vi dig som vill arbeta som IT-drift/nätverkstekniker. Du kommer att vara spindeln i nätet för vår IT-infrastruktur och säkerställa att vår IT-infrastruktur är i toppklass. Du får även bistå med din IT-kunskap i våra kundleveranser. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett snabbväxande företag. Vi är verksamma i en spännande bransch under stor förändring och hög tillväxt, starkt pådriven av klimatfrågan och förnybarproduktion.

På Techinova är vi idag ett 15-tal medarbetare. Vi har kontor i Karlskrona och Uppsala. Våra kunder finns i huvudsak inom eldistributionssektorn som finnsöver hela landet. Vi levererar kommunikations-och automationslösningar samt driftövervakningssystem. Flera av våra uppdrag är säkerhetsklassade och Techinova är ISO27001-certifierade. Vid en anställning kommer du att medverka i vår infosäk-grupp och delta i det strategiska informationssäkerhetsarbetet.

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift och underhåll av Techinovas interna IT-miljö, men även delta i våra kundprojekt som innehåller design och implementering av IT/OT-utrustning. Vi ser gärna att du har en god förståelse för nätverkssäkerhet samt erfarenhet av att designa och implementera IT/OT-infrastruktur. Huvuddelen av arbetet utförs självständigt, vilket kräver att du har en mycket god förmåga att ta egna beslut, jobba efter en budget och på egen hand hantera och lösa uppgifter.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande bred IT-roll med god erfarenhet av Microsofts produkter och miljö, nätverk, databaser, IT-säkerhet samt IT-supportarbete, Det är meriterande om du har jobbat med säkerhetsskyddsklassificerad information.

Som person har du lätt för att samarbeta, både nära kollegor och i projekt. Samtidigt trivs du med att arbeta självständigt och klarar av att ta egna beslut. Nyfikenhet och öppenhet är egenskaper som är viktiga för oss. Att ha enpositiv inställning till utmaningar och lätt för att anpassa sig till ändrade färutsättningar och ser möjligheter i förändringar.

Placeringsort

Karlskrona, Blekinge

Meriterande om du har kompetens och erfarenhet av:

·        IT-säkerhet

·        Datakommunikation

·        Virtualiseringstjänster (Hyper-V, VMware,Docker)

·        Programmeringskunskaper exempelvis C# ellerPython.

·        Nätverk och databaser

·        Linux-baserade system

·        Goda kunskaper i Engelska, tal och skrift

 

Om du känner dig inspirerad av tjänsten ser vi fram emot din ansökan! Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta Felicia Petersson-Berg som är ansvarig för vår rekrytering. E-post: felicia.petersson.berg@techinova.se; mobil: +46(0) 455 38 34 83.

Vi tar löpande emot ansökningar.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till Techinova-teamet!

Sista ansökningsdag:

Bifogad fil:

Ladda ner fil

Skicka din ansökan redan idag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka möte

Vi är ständigt i rörelse och våra tekniker och tekniska säljare är alltid någonstans nära dig, vi reser Sverige runt från söder till norr! Tveka inte att ringa oss för ett möte när våra tjänster behövs. I dessa tider går det självklart även att boka ett Teamsmöte. Planera ditt möte här eller ring oss på +46 (0) 455 655 530.

Kontakta oss