Lediga tjänster

KONTROLL-OCH ANLÄGGNINGSINGENJÖR

TECHINOVA SÖKER EN KONTROLL- OCH ANLÄGGNINGSINGENJÖR

Techinova AB är verksamma inom energisektorn och utvecklar och säljer produkter som skräddarsys till ett helhetskoncept för el-distributörer. Vi söker nu en driven kontroll- och anläggningsingenjör med expertis inom relä- och kontroll-anläggningar i elkraftssystem med placering i Uppsala. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett snabbväxande företag. Vi är verksamma i en spännande bransch under stor förändring och hög tillväxt, starkt pådriven av klimatfrågan och förnybar produktion.

På Techinova är vi idag ett 15-tal medarbetare. Vi har kontor i Karlskrona och Uppsala. Våra kunder finns i huvudsak inom eldistributionssektorn som finns över hela landet. Vi levererar kommunikations-och automationslösningar och driftövervakning. Flera av våra uppdrag är. I rollen som kontroll- och anläggningsingenjör kommer du både att jobba i fält och på kontoret med distanssupport och projektledning.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande bred kompetens inom relä- och kontrollteknik samt en gedigen förståelse för elkraftssystem. Du är en problemlösare med förmåga att arbeta både självständigt och i team och trivs med att ta ansvar för att säkerställa att våra projekt når sina mål och uppfyller högt ställda krav. Nyfikenhet och öppenhet är egenskaper som är viktiga för oss. Att ha en positiv inställning till utmaningar och lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och ser möjlighet i förändringar.

Dina arbetsuppgifter

Techinova levererar löpande produkter och system till eldistributörer och till andra aktörer inom energisektorn. Du kommer att ingå i vårt projektteam som bl.a. arbetar med SCADA-leveranser och fördelningsstationer, kraftanläggningar m.m. Vissa projekt kan du projektleda och följa från start till mål, medan du i andra projekt kan bistå med din specialistkompetens. Arbetet sker växelvis från vårt kontor i Uppsala eller på plats hos kund. Det förekommer även support och rådgivning till kund samt service i fält. Nedan exemplifierar vi några arbetsuppgifter:

·       Arbeta med fördelningsstationer och implementation av kontrollutrustning med stationens övriga delar.

·       Tillsammans med SCADA-ingenjör implementera, driftsätta och testa system genom hela kedjan.

·       Implementera reläskydd- och stationsbuss-system

·       Hantera fjärrkontrolls utrustning och kommunikationssystem

·       Delta löpande underhåll av anläggningar

·       Säkerställa efterlevnad av elsäkerhetsstandarder och regler.

Meriterande om du har kompetens och erfarenhet av:

·       Erfarenhet av reläskyddsteknik och att upprätta selektivplaner

·       Projektledning

 ·      PLC-programmering

·      El-konstruktion/CAD

Krav

·       Dokumenterad kunskap och erfarenhet inom el och elkraft.

·       Ditt arbete kräver körkort B, då resor inom tjänsten förekommer.

·       Goda kunskaper i Engelska, tal och skrift.

Placeringsort

Uppsala, Uppland

 

Om du känner dig inspirerad av tjänsten ser vi fram emot din ansökan! Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta Felicia Petersson-Berg som är ansvarig för vår rekrytering. E-post: felicia.petersson.berg@techinova.se; mobil: +46(0) 455 38 34 83.

Vi tar löpande emot ansökningar.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till Techinova-teamet!

Sista ansökningsdag:

Bifogad fil:

Ladda ner fil

Skicka din ansökan redan idag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka möte

Vi är ständigt i rörelse och våra tekniker och tekniska säljare är alltid någonstans nära dig, vi reser Sverige runt från söder till norr! Tveka inte att ringa oss för ett möte när våra tjänster behövs. I dessa tider går det självklart även att boka ett Teamsmöte. Planera ditt möte här eller ring oss på +46 (0) 455 655 530.

Kontakta oss