Lediga tjänster

Är du precis som vi engagerad i hur man kan lösa en effektiv, smart och säker eldistribution vid olika unika fall? Här kan du fördjupa dig i projekt där vi har stått för lösningen.

TECHINOVA SÖKER EN KONTROLL- OCH ANLÄGGNINGSINGENJÖR

Techinova AB är verksamma inom energisektorn och utvecklar och säljer produkter som skräddarsys till ett helhetskoncept för el-distributörer. Till vårt kontor i Karlskrona söker vi nu en IT-driftansvarig som kommer att vara spindeln i nätet för vår IT-infrastruktur och säkerställa att vår IT-infrastruktur är i toppklass. Du får även bistå med din IT-kunskap i våra kundleveranser. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett snabbväxande företag. Vi är verksamma i en spännande bransch under stor förändring och hög tillväxt, starkt pådriven av klimatfrågan och förnybar produktion.

Sista ansökningsdag:

Lämna en spontanansökan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Let us schedule a meeting.

We are continuously in movement and our technicians and sales-engineers are always somewhere close to you, from the North to the south of Sweden and Northern Europe.
When our services are needed, do not hesitate to call us for a meeting. Schedule your meeting here, or give us a call at +46 (0)455 655 530

Contact us