Lediga tjänster

Är du precis som vi engagerad i hur man kan lösa en effektiv, smart och säker eldistribution vid olika unika fall? Här kan du fördjupa dig i projekt där vi har stått för lösningen.

Servicetekniker, elkraft

Techinova AB är verksamma inom energisektorn och utvecklar och säljer produkter och tjänster som skräddarsys till ett helhetskoncept för eldistributörer. Vi är ett litet bolag men befinner oss nu i en spännande och expansiv fas. Vi har vårt huvudkontor i Karlskrona samt ett lokalkontor i Stockholm. Du kommer att utgå från någon av dessa orter beroende på var du är bosatt. Vi söker nu en servicetekniker inom elkraft med starkt intresse för teknik, som dessutom gillar att resa mycket och spendera tid på fältet. Vi hoppas att du är den vi söker!

Sista ansökningsdag:

2019-08-15

Lämna en spontanansökan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Let us schedule a meeting.

We are continuously in movement and our technicians and sales-engineers are always somewhere close to you, from the North to the south of Sweden and Northern Europe.
When our services are needed, do not hesitate to call us for a meeting. Schedule your meeting here, or give us a call at +46 (0)455 655 530

Contact us