Lediga tjänster

Är du precis som vi engagerad i hur man kan lösa en effektiv, smart och säker eldistribution vid olika unika fall? Här kan du fördjupa dig i projekt där vi har stått för lösningen.

Techinova AB är verksamma inom energisektorn och utvecklar och säljer produkter och tjänster som skräddarsys till ett helhetskoncept för eldistributörer. Vi är ett litet bolag men befinner oss nu i en spännande och expansiv fas. Vi har vårt huvudkontor i Karlskrona samt ett lokalkontor i Stockholm. Vi tar löpande emot spontanansökningar. Har du erfarenhet samt goda kunskaper i något/några av följande områden; installation och driftsättning , radiokommunikation, dimensionera system och komponenter, provning, reläskyddssystem, kraftautomation, el-konstruktion och projektledning. Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Techinova AB är verksamma inom energisektorn och utvecklar och säljer produkter och tjänster som skräddarsys till ett helhetskoncept för eldistributörer. Vi är ett litet bolag men befinner oss nu i en spännande och expansiv fas. Vi har vårt huvudkontor i Karlskrona samt ett lokalkontor i Stockholm.

Sista ansökningsdag:

Lämna en spontanansökan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Let us schedule a meeting.

We are continuously in movement and our technicians and sales-engineers are always somewhere close to you, from the North to the south of Sweden and Northern Europe.
When our services are needed, do not hesitate to call us for a meeting. Schedule your meeting here, or give us a call at +46 (0)455 655 530

Contact us