Lediga tjänster

Är du precis som vi engagerad i hur man kan lösa en effektiv, smart och säker eldistribution vid olika unika fall? Här kan du fördjupa dig i projekt där vi har stått för lösningen.

TECHINOVA SÖKER EN EMBEDDED-UTVECKLARE MED INRIKTNING UI/UX-DESIGN.

Techinova AB är ett innovativt företag verksamma inom energisektorn. Vi utvecklar och säljer produkter och system som skräddarsys till ett helhetskoncept för el-distributörer. Vårt huvudkontor finns i Karlskrona och vi har ett lokalkontor i Stockholm. Våra kunder finns i huvudsak i Sverige. Företaget befinner sig just nu i en stark tillväxtfas där fokus är på att expandera kundbasen och våra systemlösningar. Vi tror att du, liksom vi, kittlas av att arbeta med något som gör världen lite bättre och av att få vara med på en tillväxtresa i en snabbt växande bransch med allt vad det innebär av snabba puckar och hårt arbete.

Sista ansökningsdag:

2022-01-31

Techinova AB är verksamma inom energisektorn och utvecklar och säljer produkter och tjänster som skräddarsys till ett helhetskoncept för eldistributörer. Vi är ett litet bolag men befinner oss nu i en spännande och expansiv fas. Vi har vårt huvudkontor i Karlskrona samt ett lokalkontor i Stockholm. Vi tar löpande emot spontanansökningar. Har du erfarenhet samt goda kunskaper i något/några av följande områden; installation och driftsättning , radiokommunikation, dimensionering av system och komponenter, provning, reläskyddsteknik, kraftautomation, el-konstruktion och projektledning. Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Techinova AB är verksamma inom energisektorn och utvecklar och säljer produkter och tjänster som skräddarsys till ett helhetskoncept för eldistributörer. Vi är ett litet bolag men befinner oss nu i en spännande och expansiv fas. Vi har vårt huvudkontor i Karlskrona samt ett lokalkontor i Stockholm. Techinova arbetar aktivt med hållbarhets-och jämställdshetsfrågor och vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Sista ansökningsdag:

Lämna en spontanansökan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Let us schedule a meeting.

We are continuously in movement and our technicians and sales-engineers are always somewhere close to you, from the North to the south of Sweden and Northern Europe.
When our services are needed, do not hesitate to call us for a meeting. Schedule your meeting here, or give us a call at +46 (0)455 655 530

Contact us